STAR GRILL

Masă grill-barbeque universala

Diverse braziere pentru gătitul de carne pe focuri și cărbuni deschise sunt probabil cea mai veche invenție culinară a omenirii. De-a lungul timpului, ele au suferit mici modificări, au îmbunătățit numai materialele pentru fabricare și mai multe opțiuni de proiectare. Acest tip de gatire, ca gratarul a devenit un atribut indispensabil al recreerii în aer liber, care poate fi cu fermitate în mașinile noastre, rucsacuri și vile. Și, recent, divertismentul occidental a devenit nu mai puțin popular – barbeque.

Oferit în atenția dvs. „Star Grill”. Cu masa grill-barbeque, puteți găti o varietate de feluri de mâncare – barbeque, frigarui, legume. Poate fi instalat atât în ​​curte cât și pe stradă, în parc și foișor. Proiectat pentru 6 locuri, din materiale de calitate. Star Grill are un design pliabil: picioare detașabile, blaturi detașabile.

Masa poate fi dezasamblată și curățată într-un loc uscat în așteptarea sezonului următor. Acesta poate fi ușor transportat la natură, în zona parcului. „Star Grill” este echipat cu decupaje pentru pahare care vor apara bauturile de vant. Corpul brazierului este fabricat din oțel de calitate de 2 mm, acoperit cu vopsea rezistentă la căldură, care rezistă temperaturilor ridicate. Vârfurile sunt realizate din placaj finlandez de 15 mm grosime. Placajul este foarte durabil și practic nu putrezeste, ceea ce garantează o lungă durată de viață a acestor blaturi, plus sunt lăcuite cu un filtru de ultraviolet care asigură protecție împotriva arderii. Masa grill-barbeque este echipată cu zabrele cu dimensiuni impresionante pentru întregul brazier, cadru detașabil pentru 6 frigare din oțel inoxidabil. Picioarele sunt reglabile pe înălțime, astfel încât masa poate fi instalată pe o platformă neaplicată, ceea ce îl face versatil.

Pentru a colecta cenușa, există o ușă convenabilă specială care vă permite să curățați brazarul fără eforturi și probleme deosebite, care funcționează ca și cum ar fi suflat. O masă de grătar bine proiectată, compactă și convenabilă, va aduna în jurul tău o companie caldă de oameni dragi pentru tine. Folosiți-l nu numai pentru grătar, ci și ca o vatră deschisă. „Star Grill” oferă tuturor posibilitatea de a-și arăta talentul culinar printre prieteni. „Star Grill” poate fi folosit ca un șemineu.

Este perfect pentru cafenele și restaurante în natură deschisă. Acest dispozitiv vă va permite să aduceți gustul de mâncare de casă în bucătăria dvs., precum și să vă scufundați vizitatorii în căldura și confortul unei vacanțe de vară într-o atmosferă familiară. Grill-barbeque pentru vila va permite sa gătiti legume, carne, păsări de curte și pește pe focuri sau cărbuni deschiși, care saturează produsele cu miros de fum și dă o nota picanta speciala. „Grillul Star” este un echipament indispensabil pentru unitățile mari și mici de catering. Acesta vă permite să pregătiți cu ușurință mâncăruri gustoase, aromate și sănătoase. Datorită unei tehnologii speciale, greutatea produsului nu se diminuează în timpul gătitului, ceea ce oferă economii suplimentare. Utilizarea acestuia vă permite să extindeți meniul întreprinderii și să reduceți în mod semnificativ costurile cu energia.